Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochtertje trots op FHM-reportage Fajah Lourens

Shownieuws

Fajah Lourens onthulde dinsdag de cover van FHM, waarin ze prijkt met een sexy fotoshoot. Ook haar 7-jarige dochtertje Irem bleek trots. "Ik vind ze heel mooi."

Fajah Lourens onthulde dinsdag in Amsterdam de cover van tijdschrift FHM, waarin de actrice deze maand prijkt met een sexy fotoshoot. Niet alleen Fajah zelf bleek blij met het resultaat, maar ook haar dochtertje Irem. "Ik vind ze heel mooi", zei het 7-jarige meisje over de foto's. "Gewoon bijna alles."

De 27-jarige Lourens, die acht maanden geleden nog beviel van zoontje Shai, was niet bang dat de foto's schokkend zouden zijn voor haar kinderen. "Als je in de Playboy staat, vind ik dat anders. Mijn dochtertje vindt het helemaal niet erg en ik sta er ook helemaal niet ordinair in." Als mooiste foto noemden moeder en dochter hetzelfde kiekje.

Daniël, de vriend van Fajah, is volgens haar niet jaloers op andere mannen die naar de foto's kijken. "Hij vindt het niet erg. Ik denk dat hij ook wel heel erg trots is op het resultaat en dat hij tegen iedereen zegt: kopen, kopen, kopen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen