Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Homoblad Winq neemt abonnees over van Squeeze

Shownieuws

Homoblad Winq neemt de abonnees over van zijn onlangs opgeheven concurrent Squeeze. Winq werd eind 2005 opgericht door ontevreden redacteuren van Squeeze.

Homoblad Winq neemt de abonnees over van zijn onlangs opgeheven concurrent Squeeze. Dat heeft de glossy, die acht keer per jaar verschijnt, bekendgemaakt. De actie is opmerkelijk te noemen, aangezien Winq eind 2005 werd opgericht door ontevreden redacteuren van Squeeze.

Abonnees van Squeeze krijgen op 24 september een eerste nummer van Winq thuisbezorgd. In een begeleidend schrijven worden de lezers geïnformeerd over de omschakeling en de mogelijkheid om het aanbod voor een abonnement op Winq af te slaan.

Winq hoopt met de overname van het abonneebestand van Squeeze 'zijn positie als marktleider in het uitgeven van luxe gaymagazines' te versterken, zo staat te lezen in een persbericht. Het blad maakte onlangs bekend met een internationale editie te komen. Vanaf begin volgend jaar verschijnt het blad onder meer in vele Europese landen en delen van Noord- en Zuid-Amerika.

Squeeze zag in 1996 het levenslicht als eerst Nederlandse lifestyleblad voor homo's. In de laatste uitgave van het tijdschrift werd het 12,5-jarig bestaan van Squeeze gevierd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen