Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daphne Deckers durfde niet te lachen vanwege gebit

Shownieuws

Daphne Deckers brengt in De Naakte Waarheid onzekerheden van anderen naar boven, maar was zelf ook onzeker.Vanwege haar gebit durfde ze niet breeduit te lachen.

Daphne Deckers brengt in het programma De Naakte Waarheid onzekerheden van anderen naar boven, maar zelf is ze ook niet altijd even zeker geweest van haar uiterlijk. "Ik durfde niet meer breeduit te lachen", vertelt ze in Flair. "Naar mijn idee stonden mijn tanden schots en scheef."

"Ik heb jarenlang getwijfeld of ik een beugel zou nemen", liet Deckers het tijdschrift weten. "Toen ik eenmaal met een beugel rondliep, vroeg iedereen aan mij waarom ik in godsnaam dat ding droeg. Kennelijk zaten die scheve tanden vooral tussen mijn oren."

Op dit moment zit het voormalige model juist erg goed in haar vel. "In de tijd dat mijn kinderen klein waren, was mijn uitgroei zo breed als een A1 en droeg ik meestal een joggingpak. Ik vind dat ik er nu veel jonger uitzie. Ik besteed meer aandacht aan mezelf en zit daardoor beter in mijn vel."

Mocht haar schoonheid vergaan, dat schuwt de presentatrice de gang naar de plastisch chirurg niet. "Ik schijn een fronsrimpel te hebben en ik krijg wel eens te horen dat dat met één prikkie te verhelpen is. Het is niet zo dat ik meteen naar de beautykliniek ren, maar ik weet niet wat de komst van meerdere rimpels met me zal doen."

In De Naakte Waarheid, waarvan de eerste aflevering woensdag ruim 890 duizend kijkers trok, helpt Deckers vrouwen die ontevreden zijn met hun uiterlijk zich toch goed over zichzelf te voelen. Ze vindt de veranderingen die het RTL 4-programma bij de deelnemers teweegbrengt mooi. "Ontzettend ontroerend om te zien hoe de deelnemende vrouwen aan het einde van het programma weer met een rechte rug en vol zelfvertrouwen in het leven staan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen