Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Winston Gerschtanowitz droomt van Gooische Vrouwen

Shownieuws

Het lijkt Winston Gerschtanowitz 'fantastisch' om een gastrol in Gooische Vrouwen te spelen. "Ik zou dan het liefste in de huid van een foute tuinman kruipen."

Het lijkt Winston Gerschtanowitz 'fantastisch' om een gastrolletje in de serie Gooische Vrouwen te spelen. Dat zegt de 31-jarige presentator van RTL Boulevard deze week in Tros Kompas. "Ik zou dan het liefste in de huid van een foute tuinman kruipen en zo'n type helemaal 'over the top' neerzetten. Schitterend lijkt me dat. Al zou ik er mijn haar voor moeten blonderen, dat maakt mij niets uit."

Gerschtanowitz, die vorige maand vader werd van zoontje Julian, begon zijn televisiecarrière als acteur. Hij speelde Harm van Cloppenburg in de soap 'Goudkust'. De presentator beweert dat hij nog regelmatig rollen krijgt aangeboden, maar dat hij die altijd afslaat omdat het gaat om langlopende projecten. "Hoewel ik acteren fantastisch vind, heb ik niet de ambitie om een vast castlid van een serie te worden. Het spelen van een kleine rol of een gastrol spreekt me meer aan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen