Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bodyguard: Hazes probeerde zelfmoord te plegen

Shownieuws

André Hazes heeft in zijn leven ten minste tweemaal een zelfmoordpoging gedaan. Dat stelt zijn voormalige bodyguard Robert de Waal zaterdag in De Telegraaf.

André Hazes heeft in zijn leven ten minste tweemaal een zelfmoordpoging gedaan. Dat stelt zijn voormalige bodyguard Robert de Waal zaterdag in De Telegraaf. Volgens De Waal, die dinsdag het boek 'De schaduw van André Hazes' publiceert, ontnamen zijn drankverslaving en zijn relatieproblemen met Rachel de zanger soms de zin om te leven. "Het spijt me vriend. Ik word af en toe helemaal debiel in mijn kop", zou Hazes hem hebben gezegd nadat hij eens zijn polsen had doorgesneden.

Volgens De Waal hebben Rachels pogingen om haar echtgenoot van de drank af te helpen nooit echt vruchten afgeworpen. "We hadden al een intakegesprek gehad in Rotterdam. Ik bracht hem erheen en hij was compleet van slag", vertelt hij. "Hij wilde niet naar binnen en ik moest Ras bellen. Na een uur gesoebat gingen we weer naar huis. Hij heeft toen zes weken op Spa blauw geleefd."

Ondanks hun huwelijksperikelen waren Hazes en Rachel aan elkaar verknocht, stelt De Waal. "Wat Rachel van André heeft verdragen, dat had geen enkele andere vrouw opgebracht. Ze verzorgde hem vol liefde", legt hij uit. "Ondanks alle ruzies hielden die twee gewoon ontzettend veel van elkaar."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen