Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geert Hoes mist maatje Percy

Shownieuws

Geert Hoes mist zijn overleden maatje Percy Irausquin nog dagelijks. "We hadden een diepgaande vriendschap", vertelde de presentator vrijdag in RTL Boulevard.

Geert Hoes mist zijn overleden maatje Percy Irausquin nog dagelijks. "We hadden een diepgaande vriendschap", vertelde hij vrijdag in RTL Boulevard. "Hij was iemand met wie ik alles kon delen, die ik iedere dag sprak. Ik denk dat hij de liefste jongen is die ik ooit heb gekend."

Op 14 augustus overleed de Arubaanse couturier op 39-jarige leeftijd aan een hersenbloeding. "Als zo'n bericht komt stort je wereld eigenlijk helemaal in elkaar", zei hij. "Je beseft het niet echt. Ik was bij mijn zus en we zijn meteen naar Amsterdam gereden om bij vrienden te zijn."

De 25-jarige Hoes herinnert zijn vriend Percy vooral als iemand die 'gelukkig, vrij en vrolijk' was. "Percy was iemand die altijd aan alles dacht. Hij was een sociaal beest."

Irausquin werd begraven op Aruba. "Aruba is zijn thuis, een plek tussen de bloemen, de kolibri's en de mooie zee", vertelde hij. "Er zal een moment komen dat ik daar weer heen zal gaan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen