Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul Carrack te gast bij concerten Marco Borsato

Shownieuws

Paul Carrack is door Marco Borsato uitgenodigd als gast tijdens zijn concerten, die in oktober plaatsvinden. "Ik vind het fantastisch om te doen", vertelt hij.

Paul Carrack is door Marco Borsato uitgenodigd als speciale gast tijdens zijn acht Wit Licht-concerten, die in oktober plaatsvinden in het Arnhemse Gelredome. "Ik vind het fantastisch om te doen", vertelt de Britse zanger. "Dit is een manier om driehonderdduizend mensen te bereiken die mij misschien nog niet kennen."

De 57-jarige Carrack, die eerder samenwerkte met artiesten als Sting, Phil Collins, Elvis Costello en Rod Stewart, gaat twee nummers zingen tijdens de shows in het Arnhemse Gelredome. "Ik zing in ieder geval 'Dedicated', want dat is een van de favoriete nummers van Borsato." Of hij ook nog een duet gaat zingen met Borsato, is nog onduidelijk. "Het lijkt me wel geweldig om te doen", reageert Carrack.

Op 20 oktober verschijnt een nieuwe cd van Carrack. Op het nog titelloze album staat onder meer een duet met Sam Moore, de helft van het soulduo Sam & Dave, dat hits scoorde als 'Soul man'. Ook heeft Carrack een eigen versie gemaakt van 'I don't want to hear anymore', dat hij schreef voor het laatste album van The Eagles. De band, waarvan vorig jaar het album 'Long road out to Eden' verscheen, verzorgde de achtergrondzang tijdens de opname.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen