Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jude Law mogelijk in 'Sherlock Holmes'

Shownieuws

Jude Law voert gesprekken met regisseur Guy Ritchie over een rol in zijn nieuwe film 'Sherlock Holmes'. Law zou volgens Variety de rol van Watson moeten spelen.

Jude Law voert gesprekken met regisseur Guy Ritchie over een rol in zijn nieuwe film 'Sherlock Holmes'. Law gaat naar verwachting de rol van Watson spelen, meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety. Watson is de rechterhand van de detective, die wordt gespeeld door Robert Downey Jr.

De film is gebaseerd op de klassieke verhalenreeks van Sir Arthur Conan Doyle uit de late negentiende eeuw en op de stripverhalen over de Britse privédetective. Hoewel het werk aan de film volgende maand begint in Londen, zijn nog niet alle hoofdrollen vergeven. Zo moet ook de rol van de schurk Blackwood nog worden ingevuld.

De 35-jarige Law rondde onlangs de opnamen af voor 'The imaginarium of doctor Parnassus'. Hij nam samen met Johnny Depp en Colin Farrell bij wijze van eerbetoon de laatste filmrol van Heath Ledger over, die begin dit jaar onverwacht overleed aan een dodelijke combinatie van medicijnen.

'Sherlock Holmes' wordt in 2010 in de bioscopen verwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen