Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Advocaat ontkent drugsgebruik Ryan O'Neal

Shownieuws

De advocaat van acteur Ryan O'Neal ontkent dat zijn cliënt drugs gebruikt. "De drugs waren niet van Ryan, hij heeft er niets mee te maken", vertelt hij.

De advocaat van acteur Ryan O'Neal ontkent dat zijn cliënt drugs gebruikt. De acteur zal snel van alle blaam worden gezuiverd, zei raadsman Mark Werksman tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

De 67-jarige acteur werd woensdagochtend samen met zijn 23-jarige zoon Redmond in Malibu gearresteerd op verdenking van drugsbezit. Volgens de politie zijn tijdens een routinecontrole, in verband met de proeftijd van Redmond, drugs aangetroffen in de woning van vader en zoon. "De drugs waren niet van Ryan, hij gebruikt geen drugs en heeft er niets mee te maken", zei Werksman.

Farrah Fawcett, de moeder van Redmond en de ex-vrouw van Ryan, zou woensdag ten tijde van de arrestatie aanwezig zijn geweest in de woning. Vader en zoon werden dezelfde dag vrijgelaten na het betalen van een borgsom van ruim zevenduizend euro elk. Volgens agenten zouden beide mannen het verdovende middel metamfetamine in bezit hebben gehad. "Ryan is erg van streek", vertelde zijn advocaat. "Hij wil gewoon een rustig leven leiden."

Tatum O'Neal, de dochter van Ryan uit een eerder huwelijk met Joanna Moore, is bezorgd om haar vader en halfbroer. "Ik maak me vooral zorgen om Redmond", zei de 44-jarige actrice tegen People. "Ik hoop dat het snel beter met ze gaat en de hulp krijgen die ze nodig hebben - vooral Redmond. Er is nog hoop voor hem."

Tatum zelf bekende in juli schuld aan het verstoren van de openbare orde in verband met haar arrestatie op verdenking van cocaïnebezit. Redmond kreeg in juni een proeftijd van drie jaar nadat hij het bezit van verdovende middelen had toegegeven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen