Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Protesten bij Broadwaydebuut Katie Holmes

Shownieuws

Het Broadwaydebuut van Katie Holmes werd donderdag opgeschrikt door een demonstratie tegen Scientology. Tom Cruise werd door de demonstranten geconfronteerd.

Het Broadwaydebuut van Katie Holmes werd donderdag opgeschrikt door een demonstratie van de groepering Anonymous, die zich afzet tegen Scientology. Twintig activisten begroetten bij het Gerard Schoenfeld Theatre in New York de bezoekers van het toneelstuk 'All my sons'.

Onder anderen Tom Cruise, de echtgenoot van Holmes, werd door Anonymous belaagd. De gezichten van de actievoerders gingen, zoals gewoonlijk, verscholen achter maskers. "Wij boycotten Katie niet, wij boycotten het toneelstuk niet, wij demonstreren tegen Scientology", riepen ze. "Scientology eist levens." Holmes en Cruise zijn de twee bekendste aanhangers van de controversiële religie.

'All my sons' is nog tot 11 januari te zien op Broadway. Het toneelstuk, naar een scenario van Arthur Miller, draait om een zakenman die tijdens de Tweede Wereldoorlog willens en wetens defecte vliegtuigen verkoopt aan de Amerikaanse staat. Naast Holmes spelen John Lithgow, Dianne Wiest en Patrick Wilson in de productie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen