Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Toppers naar Eurovisie Songfestival'

Shownieuws

De Toppers vertegenwoordigen Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival. Dat meldt Shownieuws donderdag. De NOS wil het bericht niet bevestigen.

De Toppers vertegenwoordigen Nederland volgend jaar tijdens het Eurovisie Songfestival. Dat meldt Shownieuws donderdag. Volgens het SBS-programma kloppen de aanhoudende geruchten over de deelname van het trio en wordt het nieuws vrijdag officieel door de NOS naar buiten gebracht.

Volgens het programma wordt eerst een voorronde gehouden waarin het liedje wordt gekozen waarmee Gordon, René Froger en Gerard Joling in mei naar Moskou afreizen. Een woordvoerder van de NOS wil het bericht niet bevestigen. "Er is nog geen keuze gemaakt", is het enige dat hij loslaat.

Tijdens een interview met Novum Nieuws leek Gordon eerder deze week te schrikken toen hij geconfronteerd werd met de vraag over Songfestival-deelname. "Is het vandaag bekendgemaakt", vroeg hij zich hardop af. De zanger werd daarop de mond gesnoerd door zijn manager die zei dat er nog niets openbaar was gemaakt.

Het Eurovisie Songfestival vindt op 16 mei plaats in Moskou. Voorafgaand aan de show worden op 12 en 14 mei halve finales gehouden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen