Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oerlemans houdt fiducie in Million Dollar Wedding

Shownieuws

Producent Reinout Oerlemans gelooft nog in het succes van Million Dollar Wedding. Hij laat zich niet uit het veld slaan door de slechte kijkcijfers.

Reinout Oerlemans gelooft nog in het succes van Million Dollar Wedding. Hij laat zich niet uit het veld slaan door de kelderende kijkcijfers van het door hem geproduceerde trouwprogramma. "Het is duidelijk dat we vals gestart zijn", verklaarde hij woensdag in RTL Boulevard. "Maar schouders eronder en we gaan ervoor vechten. We gaan zaterdag een heel mooi programma laten zien."

De door Wendy van Dijk gepresenteerde show waarin koppels strijden om de bruiloft van hun dromen, ging eind vorige maand van start. De eerste aflevering werd door zeshonderdduizend kijkers gezien. Inmiddels liggen de kijkcijfers rond de vierhonderdduizend.

Eyeworks-directeur Oerlemans, die sinds deze zomer in Los Angeles woont, is speciaal voor de uitzending van zaterdag teruggekomen naar Nederland. "Ik vond dat ik erbij moet zijn. Voor Wendy en het team. En het is fijn om hier even op de vloer te staan om de boel scherp te krijgen", legde hij uit.

Wendy van Dijk is blij dat Oerlemans is overgevlogen. "Hij is hier nu omdat het hem ook aangaat. Voor een groot deel zijn er vooraf productionele beslissingen genomen waarvan je achteraf denkt dat we het anders hadden moeten doen. Ik ben blij dat hij er is."

Million Dollar Wedding is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen