Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Realityshow Denise Richards krijgt vervolg

Shownieuws

De realityshow van Denise Richards krijgt een vervolg. "We gaan over een paar maanden weer beginnen met filmen", vertelt de actrice aan Us Weekly.

De realityshow van Denise Richards krijgt een vervolg. "We gaan over een paar maanden weer beginnen met filmen", vertelt de actrice aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Het eerste seizoen van Denise Richards: It's Complicated was tot voor kort wekelijks te zien op entertainmentzender E!.

In de show laat Richards haar gecompliceerde leven zien na de breuk met haar man Charlie Sheen. Het koppel scheidde in 2006, waarna de twee regelmatig met modder naar elkaar gooiden in de media.

De 37-jarige Richards sleepte Sheen vorig jaar voor de rechter omdat ze het recht wilde hun dochtertjes Sam (4) en Lola (2) in de show te laten figureren. Ze won de zaak en de meisjes waren regelmatig te zien in de show, die vernietigende kritieken kreeg van recensenten.

"De camera's waren er niet eens 24 uur per dag, we hadden afgesproken momenten", vertelt Richards. "De kinderen zijn sinds hun geboorte al omringd door camera's, dus ze waren allang blij dat mama thuis kon werken."

Sheen is inmiddels getrouwd met Brooke Mueller en het stel verwacht een baby. "Daar wil ik niet op reageren", laat de vrijgezelle Richards weten. "Ik hoop dat ik daar op een dag over kan praten, maar nu geef ik daar geen commentaar op."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen