Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jamie Lynn Spears onthulde zwangerschap op briefje

Shownieuws

Jamie Lynn Spears durfde haar moeder niet te vertellen dat ze zwanger was. De destijds 16-jarige actrice duwde haar daarom een briefje met het nieuws in handen.

(Novum/AP) - Jamie Lynn Spears durfde haar moeder niet te vertellen dat ze zwanger was. De destijds 16-jarige actrice duwde moeder Lynne daarom een briefje met het nieuws in handen en vroeg haar dat op haar slaapkamer te lezen. Dat vertelde Lynne, die in juni oma werd van Jamie's dochter Maddie Briann, in de Today Show.

Op het briefje stond dat Jamie Lynn zwanger was van haar vriendje Casey Alridge, maar dat alles goed zou komen en dat het stelletje van plan was samen voor het kind te zorgen. Lynne vertelde dat ze aanvankelijk dacht dat het een grapje was totdat ze haar kamer uitkwam en zag dat het vriendje van haar dochter haar niet aan durfde te kijken. "Toen barstte ik in tranen uit en moest Jamie Lynn mij troosten."

Lynne zei verder in de Today Show dat ze zich zelf verantwoordelijk houdt voor wat er is gebeurd. "Welke moeder zou zichzelf niet de schuld geven? Je gaat altijd bij jezelf te rade en vraagt je af wat je anders had kunnen doen. Ik had geen idee wat er speelde in het leven van mijn dochter en daarom neem ik de schuld op me."

De inmiddels 17-jarige Jamie Lynn en de twee jaar oudere Casey verloofden zich in maart. Wanneer zij gaan trouwen is niet bekend. Ze wonen met dochterlief in hun eigen huis in Liberty in Mississippi.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen