Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Grant & Forsyth leren Nederlands in het klooster

Shownieuws

Dominic Grant en Julie Forsyth hebben eindelijk besloten zich de Nederlandse taal eigen te maken. Het duo leert Nederlands in een voormalig klooster in Vught.

Dominic Grant en Julie Forsyth hebben eindelijk besloten zich de Nederlandse taal eigen te maken. Het muzikale echtpaar heeft donderdag een kennismakingsgesprek bij taleninstituut Regina Coeli, een voormalig klooster in het Brabantse Vught.

Het Britse duo draait al ruim twintig jaar mee in de Nederlandse showbizz, maar Grant noch Forsyth beheerst de Nederlandse taal. "Ze willen het zelf nu ook heel graag en ik denk dat het heel rap zal gaan omdat ze onze taal in de afgelopen twintig jaar wel hebben leren kennen", vertelt manager Nikki Konings.

Het duo gaat drie weken lang blokken om de Nederlandse taal onder de knie te krijgen. Grant & Forsyth worden tijdens die leerzame periode gevolgd door een cameraploeg die opnamen maakt voor een nieuwe realitysoap. Het is nog onduidelijk welke zender de soap gaat uitzenden. Het management is in gesprek met verschillende partijen.

Grant & Forsyth maakten elf jaar lang deel uit van de Britse popgroep Guys n' Dolls. In 1985 begonnen de twee als duo. Ze verkochten in Nederland meer dan twee miljoen cd's met bewerkingen van bekende countryhits. In maart volgend jaar verschijnt een nieuw album. De voorloper van die cd is de huidige single 'Love grows', die momenteel in de Single Top 100 staat. Half oktober verschijnt ook nog een nieuw kerstalbum.

In december gaat het muzikantenkoppel toeren langs steden als Lelystad, Middelburg, Roermond en Purmerend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen