Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Carice van Houten uit 'Body of lies' geknipt

Shownieuws

Het rolletje dat Carice van Houten zou spelen in 'Body of lies', heeft de film niet gehaald. Van Houten vloog in oktober naar Marokko voor opnamen van de film.

De kleine rol die Carice van Houten zou spelen in de thriller 'Body of lies', heeft de film niet gehaald. Dat heeft de manager van de actrice, Janey van Ierland, donderdag bevestigd. Van Houten vloog in oktober naar Marokko voor opnamen van de film van Ridley Scott, waarin Leonardo DiCaprio de hoofdrol speelt.

Al eerder staken geruchten de kop op dat de rol van de Nederlandse filmster, die de vrouw van DiCaprio speelde, uit de film was geknipt. Zo was Van Houten niet te zien in een lange trailer van de film die onlangs werd vrijgegeven. De actrice legt zich bij de beslissing neer. "Ze is blij dat ze deze kans heeft gehad", stelt Van Ierland. "Dit gebeurt wel vaker in de filmwereld. Het ging tenslotte om een heel kleine rol."

De 32-jarige actrice, die internationaal naam maakte met haar hoofdrol in de oorlogsfilm 'Zwartboek', reist de laatste tijd de wereld over voor filmopnamen. Ze was eind vorig jaar in Toronto voor de sciencefictionfilm 'Repossession mambo'. Op 5 februari gaat in Nederland naar verwachting de film 'Valkyrie' in première, waarin ze naast Tom Cruise te zien is.

'Body of lies' beleeft begin volgende maand zijn internationale première. De film is in Nederland vanaf 20 november te zien. In de film speelt DiCaprio een CIA-spion die in Jordanië een terrorist op de hielen zit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen