Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kandidaten Wie is de Mol bekend

Shownieuws

De deelnemers aan het vijfde seizoen van Wie is de Mol zijn bekend. Onder anderen Sebastiaan Labrie en Dennis Storm doen mee aan het Avro-programma.

De deelnemers aan het vijfde seizoen van Wie is de Mol zijn bekend. Onder anderen Sebastiaan Labrie, Rick Engelkes, Jon van Eerd en Dennis Storm doen mee aan het Avro-programma, dat vanaf januari te zien is.

Ook Anniek Pheifer, Froukje Jansen, Hans Schiffers, Paula Udondek, Vera Mann en Viviënne van den Assem doen mee. De opnamen van het programma, dat wordt gepresenteerd door Jan Pieter Hagens, zijn inmiddels achter de rug. Waar Wie is de Mol ditmaal is opgenomen, is nog niet bekend.

Wie is de Mol is al jaren een goed bekeken programma, waarin de kandidaten verschillende opdrachten moeten uitvoeren. Een van de kandidaten is de mol en probeert de uitvoering van de opdrachten te saboteren zonder daarbij te worden ontdekt. Vorig jaar deden bekende Nederlanders als Georgina Verbaan, Coen Swijnenberg en Nicolette Kluijver mee. Zij reisden af naar Mexico, waar uiteindelijk Dennis Weening de mol bleek te zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen