Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears wijst Junkie XL af

Shownieuws

Junkie XL heeft Britney Spears niet weten te verleiden. De drie nummers die de dj schreef voor haar nieuwste plaat 'Circus', hebben het album niet gehaald.

Dj Tom Holkenborg, beter bekend als Junkie XL, heeft Britney Spears niet weten te verleiden. De drie nummers die hij heeft geschreven voor haar nieuwste plaat 'Circus', hebben het album niet gehaald. Dat heeft zijn manager Michiel Groeneveld laten weten vanuit Los Angeles, de woonplaats van de dj en producer.

Inmiddels is bekend dat onder anderen Dr. Luke, Danja, The Outsyders en Guy Sigsworth hebben meegewerkt aan het nieuwe album van Spears. De cd moet op 2 december, de 27e verjaardag van de zangeres, in de winkel liggen.

Vorige maand verklapte Holkenborg dat hij was gevraagd om drie nummers te schrijven voor Spears. Daarvoor werkte de 40-jarige dj samen met een vaste tekstschrijver van de zangeres, Nicole Morier. Volgens Groeneveld waren in totaal zo'n twintig producers gevraagd om materiaal te schrijven voor 'Circus'.

Holkenborg zette zich in het verleden al eens in voor de opkrabbelende popprinses. Hij maakte in 2005 een remix van het nummer 'And then we kiss', voor de plaat 'B in the mix: the remixes'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen