Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gary Coleman aangeklaagd wegens gevaarlijk rijden

Shownieuws

Gary Coleman is officieel aangeklaagd wegens gevaarlijk rijden en verstoring van de openbare orde. De acteur reed onlangs na een ruzie op een man in.

Gary Coleman is woensdag officieel aangeklaagd wegens gevaarlijk rijden en verstoring van de openbare orde. "Meneer Coleman is ingelicht over de aanklacht", laat een woordvoerder van de politie weten aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Hij heeft ons nooit uitgelegd wat er is gebeurd, maar we hebben genoeg bewijs verzameld door met getuigen en de andere betrokkene te praten."

De 40-jarige Coleman reed anderhalve week geleden in het Amerikaanse stadje Payson nabij Salt Like City op een man in. De twee kregen volgens de politie op een parkeerterrein van een bowlingbaan ruzie toen de man foto's wilde nemen van de kleine acteur. Coleman raakte bij het achteruitrijden ook een andere auto.

Het 24-jarige slachtoffer, Colt Rushton, werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Hij eist van Coleman, die van 1978 tot en met 1986 Arnold Jackson speelde in de komedieserie Diff'rent Strokes, een schadevergoeding.

Het is niet de eerste keer dat Coleman, die door een nieraandoening nooit langer dan 1,42 meter is geworden, zijn zelfbeheersing verliest. In 1999 werd hij veroordeeld tot betaling van een schadevergoeding van 1170 euro aan een buschauffeur die een klap van hem kreeg toen ze hem om een handtekening vroeg.

Ook zijn huwelijk met de piepjonge Shannon Price liep eerder dit jaar op de klippen omdat zij niet kon omgaan met de woede-uitbarstingen van haar echtgenoot.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen