Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ryan O'Neal en zoon gearresteerd voor drugsbezit

Shownieuws

De appel lijkt in het gezin van Ryan O'Neal niet ver van de boom te vallen. De acteur en zijn zoon Redmond zijn gearresteerd op verdenking van drugsbezit.

(Novum/AP) - De appel lijkt in het gezin van Ryan O'Neal niet ver van de boom te vallen. Zowel de 67-jarige acteur als zijn 23-jarige zoon Redmond is woensdagochtend gearresteerd op verdenking van drugsbezit. Volgens de politie zijn tijdens een routinecontrole, in verband met de proeftijd van Redmond, drugs aangetroffen in de woning van vader en zoon.

Beide mannen werden woensdag vrijgelaten na het betalen van een borgsom van ruim zevenduizend euro. Volgens agenten zouden beide mannen het verdovende middel metamfetamine in bezit hebben gehad, maar de substanties moeten nog worden onderzocht. Redmond kreeg in juni een proeftijd van drie jaar nadat hij het bezit van verdovende middelen had toegegeven.

Ryan kreeg Redmond met zijn ex-vrouw Farrah Fawcett. Met zijn eerste vrouw Joanna Moore heeft de acteur, die een Oscarnominatie in de wacht sleepte voor zijn rol in 'Love story', twee kinderen: acteur Griffin O'Neal en actrice Tatum O'Neal.

Tatum, die in de jaren zeventig samen met haar vader in de film 'Paper moon' speelde, bekende in juli schuld aan het verstoren van de openbare orde in verband met haar arrestatie op verdenking van het in bezit hebben van cocaïne.

Haar vader werd begin vorig jaar gearresteerd op verdenking van het mishandelen van zijn zoon Griffin. Ryan werd niet vervolgd, vanwege uiteenlopende getuigenverklaringen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen