Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Irene Moors wil 5 Uur Show nieuw leven inblazen

Shownieuws

Irene Moors wil samen met Caroline Tensen de 5 Uur Show nieuw leven inblazen. "Het lijkt me leuk als het zo zou gaan", vertelt ze in de NCRV-gids.

Irene Moors wil samen met haar vroegere collega Caroline Tensen de 5 Uur Show nieuw leven inblazen. "Het lijkt me leuk als het zo zou gaan", vertelt ze in de NCRV-gids. "Als dat niet kan bij RTL en niet bij de publieke omroep, dan heb ik altijd mijn eigen productiebedrijf nog."

Moors en Tensen leerden elkaar kennen bij het vroegere Veronique, de voorloper van RTL 4. "Caroline en ik spreken elkaar af en toe, en kunnen het goed met elkaar vinden", legt Moors uit. "Iedere keer als we elkaar spreken, maken we de leukste plannen."

Tensen sprak begin vorig jaar al haar wens uit om de 5 Uur Show te presenteren. "Ik zou het wel in een hipper jasje willen steken", zei ze toen in de Avrobode.

De 5 Uur Show ging eind jaren tachtig van start bij Veronique en werd door de jaren heen gepresenteerd door onder anderen Dieuwertje Blok, Catherine Keyl en Viola Holt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen