Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zwangere Chantal Janzen legt rol in 'Tarzan' neer

Shownieuws

Chantal Janzen zal de komende tijd niet te zien zijn in 'Tarzan'. Ze heeft haar rol neergelegd wegens haar zwangerschap. De zeer fysieke rol werd haar te veel.

Chantal Janzen zal de komende tijd niet te zien zijn in 'Tarzan'. De musicalzangeres heeft haar rol neergelegd wegens haar zwangerschap. De zeer fysieke rol werd haar te veel. "Op een gegeven moment vlieg ik door de lucht in een rok die vijftien kilo weegt", vertelde ze woensdag in RTL Boulevard. "Die vijftien kilo drukken enorm op je buik en dan hang je daar twintig minuten. We hebben het zekere voor het onzekere genomen."

De 29-jarige blondine, die onlangs terugkeerde van vakantie, heeft haar voorlopig laatste voorstelling al gespeeld. Janzen, die in januari is uitgerekend, wil haar rol echter graag weer oppakken. "Het is een productie met een open einde. Na mijn bevalling slinger ik meteen door", zei ze lachend. De rol van Jane wordt in de tussentijd vertolkt door Bente van den Brand.

In de studio van RTL Boulevard werd Janzen verrast met een platina plaat. De soundtrack van 'Tarzan' is inmiddels meer dan zestigduizend keer over de toonbank gegaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen