Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tooske kan Gerard en Patty wel aan

Shownieuws

Tooske Ragas-Breugem is niet bang voor haar medepresentatoren bij Wie ben ik. "Ik run een gezin met drie kinderen, dus ik kan Gerard en Patty ook wel aan."

Tooske Ragas-Breugem is niet bang voor haar medepresentatoren Patty Brard en Gerard Joling in de hernieuwde versie van het programma Wie ben ik. "Ik run een gezin met drie kinderen, dus ik kan Gerard en Patty ook wel aan", vertelt de 34-jarige presentatrice in de Mikrogids. Zaterdag is de eerste aflevering van de quiz.

Zorgen over de jolige teamcaptains Patty en Gerard heeft Tooske niet. "Ik heb de hele zomer kunnen oefenen met het runnen van een gezin", laat ze weten. "Al had ik na de eerste repetitiedag toen ik naar huis reed wel het gevoel van 'hè, lekker rustig'."

Ze vervolgt: "Ik moet er in de studio ook echt goed bijblijven, anders ontaardt het in chaos." Ondanks die zware taak zijn de opnamen voor Tooske erg amusant. "Met Gerard en Patty is het hilarisch. Schaterlachen. Bij de eerste repetities vroegen ze al om zuurstof."

Tooske voelt zich helemaal op haar plek bij televisiezender SBS. "Vanaf het begin heb ik dingen mogen doen waar ik me lekker bij voel. Op televisie wil ik plezier hebben, het hoeft niet zo nodig ergens over te gaan. Zingeving vinden, dat doe ik wel privé."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen