Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Jennifer Lopez in jury Project Runway'

Shownieuws

Jennifer Lopez is gevraagd als gastjurylid bij de Amerikaanse televisieshow Project Runway. Volgens Us Weekly zit ze in de laatste aflevering van het seizoen.

Jennifer Lopez is gevraagd als gastjurylid bij de Amerikaanse televisieshow Project Runway. Dat meldt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. De zangeres is volgens het blad te zien in de laatste aflevering van het vijfde seizoen van het programma, die vrijdag wordt opgenomen.

Vast jurylid Nina Garcia wil het nieuws niet bevestigen maar verklapt al wel dat de finale 'ongelooflijk' wordt. "Het gastjurylid is een van de meest iconische vrouwen ter wereld", beweert de moderedactrice van de Amerikaanse Elle. "Het wordt echt geweldig."

Jurylid Michael Kors zei in de nieuwste editie van Elle USA dat J-Lo een goede moderedactrice zou zijn. "Ze is geïnteresseerd in de nieuwste trends", verklaarde de modeontwerper. "En ze weet deze heel goed te combineren met haar eigen look en persoonlijkheid."

In Nederland wordt momenteel het vierde seizoen van Project Runway uitgezonden door RTL 5. Vorig jaar lanceerde RTL met Project Catwalk een Nederlandse versie van het programma.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen