Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Streaker Life & Cooking geen BNN-actie

Shownieuws

De streaker die Carlo Boszhard en Irene Moors verraste in Life & Cooking deed dat niet namens BNN. "Met deze actie hebben wij niets te maken", liet BNN weten.

De streaker die presentatoren Carlo Boszhard en Irene Moors zondag verraste met een bezoekje in het televisieprogramma Life & Cooking voerde de actie niet uit namens BNN. Dat heeft de jongerenomroep maandag laten weten.

Moors suggereerde net na het incident dat BNN achter de actie zat, omdat de naaktloper de tekst 'Bart is still alive' op zijn borst had geschreven. BNN, de omroep van de in 2002 overleden Bart de Graaff, vierde vorige week zijn tienjarig bestaan.

"Dat BNN flink de publiciteit zoekt om nieuwe leden te werven klopt, maar met deze actie hebben wij niets te maken", stelt algemeen directeur van BNN Lucas Goes in een verklaring. "We hebben van de producent van Life & Cooking, Endemol Nederland, begrepen dat de man een ultieme fan van Bart de Graaff is."

In eerste instantie had de streaker nog een onderbroek aan, maar toen Boszhard de onverwachte gast in het RTL-programma een vraag wilde stellen, trok de man ook zijn laatste kledingstuk uit, waarna hij verdween. "We kunnen elke hulp gebruiken bij de campagne, maar deze hadden wij niet bedacht", zegt Goes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen