Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Salma Hayek bezoekt feestje met ex en dochtertje

Shownieuws

Salma Hayek en haar ex-verloofde Francois-Henri Pinault hebben samen met hun dochtertje Valentina een feestje bezocht. Ze gingen in juli uit elkaar.

Salma Hayek en haar ex-verloofde Francois-Henri Pinault hebben de geruchtenmachine op gang gebracht door samen met hun elf maanden oude dochtertje Valentina een feestje te bezoeken. De actrice en de zakenman waren dit weekeinde volgens een bron bij het Amerikaanse tijdschrift People onafscheidelijk op het verjaardagsfeestje van Kailand, het zoontje van Stevie Wonder dat 7 jaar werd.

Hayek en Pinault leerden elkaar ruim twee jaar geleden kennen op een feestje. Ze verloofden zich in maart vorig jaar. Op 21 september 2007 werd hun dochtertje Valentina Paloma geboren. Eind juli maakte het stel bekend uit elkaar te zijn, maar een reden voor de breuk is nooit gegeven.

Volgens de bron bij People zagen de voormalige verloofden en hun dochtertje er op het partijtje van Kailand uit als een gelukkig gezinnetje. Francois-Henri speelde met Valentina, terwijl Salma glimlachend toekeek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen