Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Alba in 'An invisible sign of my own'

Shownieuws

Jessica Alba vertolkt een van de hoofdrollen in de Amerikaanse speelfilm 'An invisible sign of my own'. Michael Ellis en Pamela Falk schrijven het scenario.

Jessica Alba vertolkt een van de hoofdrollen in de Amerikaanse speelfilm 'An invisible sign of my own'. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety. Het scenario van de film wordt geschreven door Michael Ellis en Pamela Falk, die ook het script voor 'The Weddingplanner' voor hun rekening namen.

De film, die volgend jaar in première gaat, draait om een jonge vrouw die een kluizenaarsbestaan leidt. Wanneer zij een baan als wiskundelerares krijgt aangeboden, verandert haar leven. De 13-jarige Cierra Ramirez, die gastrollen speelde in CSI: Miami en Desperate Housewives, heeft ook een rol bemachtigd.

Alba is momenteel, naast onder anderen Justin Timberlake en Mike Myers, te zien in de filmkomedie 'The love guru'. In 2010 zal de actrice wederom de rol van Nancy Callahan vertolken in de actiethriller 'Sin city 2'. Alba was in 2005 in het eerste deel van de film te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen