Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Keane treedt op in Ahoy

Shownieuws

De Britse band Keane staat op 28 oktober in de Rotterdamse muziekhal Ahoy. Op 10 oktober komt het nieuwe album van de band, genaamd 'Perfect symmetry', uit.

De Britse band Keane staat op 28 oktober in de Rotterdamse muziekhal Ahoy. Dat maakte concertorganisator Mojo maandag bekend. Naar aanleiding van het nieuwe album 'Perfect symmetry', dat op 10 oktober uitkomt, toert het trio dit najaar door diverse landen.

De groep, die hits scoorde met 'Somewhere only we know' en 'Crystal ball', maakte onlangs bekend veel te hebben gereisd om inspiratie op te doen voor het nieuwe album. Zo doken de bandleden het Berlijnse nachtleven in, vlogen ze naar Los Angeles en sloten ze zich op op het Britse platteland. 'Perfect symmetry' is het derde album van de band. Een week voor de release verschijnt de eerste single van de nieuwe plaat, genaamd 'The lovers are losing'.

Begin vorige maand bood de band het nummer 'Spiralling' een week lang gratis aan op de eigen website. Ruim een half miljoen fans hebben de single via het internet gedownload.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen