Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rapper Bow Wow verliest dure weddenschap

Shownieuws

Rapper Bow Wow heeft een weddenschap om honderdduizend dollar verloren van rapper The Game. "Het is niet erg", vertelt hij tegen een reporter op TMZ.

Rapper Bow Wow heeft een weddenschap om honderdduizend dollar verloren van rapper The Game. Op een filmpje op de Amerikaanse website TMZ is te zien hoe de rapper zijn verlies toegeeft, maar hij blijft er rustig onder.

"Het is niet erg. Game heeft gewonnen", laat de 21-jarige rapper weten. Bow Wow, voorheen bekend als Lil' Bow Wow, gaat niet proberen om onder de weddenschap uit te komen. "Natuurlijk ga ik hem betalen", zegt hij over het bedrag, omgerekend ruim zeventigduizend euro. Op de entertainmentwebsite wordt gesuggereerd dat rapper The Game hem heeft verslagen bij een computerspel.

Shad Gregory Moss, de echte naam van Bow Wow, heeft dankzij zijn muziekcarrière de middelen om zulke weddenschappen af te sluiten. In de Verenigde Staten bracht hij dit jaar zijn zesde album 'Pedigree' uit. In Nederland heeft de rapper het grootste succes behaald met zijn debuutsingle 'Bow Wow (That's My Name)' in samenwerking met Snoop Dogg. Hij was toen 13 jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen