Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Koninklijke gast bij concert Lionel Richie

Shownieuws

Lionel Richie heeft zondag tijdens het tweede Symphonica in Rosso-concert hoog bezoek ontvangen. Pauline, de 14-jarige dochter van prinses Stéphanie, was erbij.

Lionel Richie heeft zondag tijdens het tweede Symphonica in Rosso-concert hoog bezoek ontvangen. Pauline, de 14-jarige dochter van prinses Stéphanie van Monaco, was speciaal naar Nederland gevlogen voor de show van de Amerikaanse superster. Richie onderhoudt nauwe banden met het Monegaskische koningshuis, zo meldt organisator The Entertainment Group.

Prinses Pauline was zondagavond niet de enige vip die de uitverkochte show van Richie bezocht. Ook Marco Borsato, die twee jaar geleden de spits afbeet als artiest in een Symphonica in Rosso-concertreeks, was naar Arnhem gekomen om de show van Richie te bekijken.

Lionel Richie staat op dinsdag en woensdag nog in het Gelredome. Trijntje Oosterhuis, Candy Dulfer en Alain Clark zijn te gast tijdens de show, waarin alle hits van de zanger voorbijkomen. Het concert van dinsdag, waarbij dvd-opnamen worden gemaakt, is volledig uitverkocht. Voor de laatste show zijn via supermarktketen Plus nog enkele kaarten beschikbaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen