Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gary Coleman rijdt in op voetganger

Shownieuws

Acteur Gary Coleman is zaterdag op een man ingereden. De twee zouden ruzie hebben gekregen toen de man foto's wilde nemen van de kleine acteur.

(Novum/AP) - Acteur Gary Coleman is zaterdag in het Amerikaanse stadje Payson nabij Salt Like City op een man ingereden. De twee kregen volgens de politie op een parkeerterrein van een bowlingbaan ruzie toen de man foto's wilde nemen van de kleine acteur.

Het slachtoffer, een bezoeker van de bowlingbaan, is met lichte verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis. Volgens een politiewoordvoerder zijn er aanwijzingen dat de 40-jarige Coleman, die van 1978 tot en met 1986 Arnold Jackson speelde in de komedieserie Diff'rent Strokes, onder invloed van alcohol was.

Coleman is niet gearresteerd. Het is nog niet duidelijk of hij met opzet op de voetganger was ingereden.

Het is niet de eerste keer dat Coleman, die door een nieraandoening nooit langer dan 1,42 meter is geworden, zijn zelfbeheersing verliest. In 1999 werd hij veroordeeld to betaling van een schadevergoeding van 1170 euro aan een buschauffeur die een klap van hem kreeg toen ze hem om een handtekening vroeg.

Ook zijn huwelijk met de piepjonge Shannon Price liep eerder dit jaar op de klippen omdat zij niet kon omgaan met de woede-uitbarstingen van haar echtgenoot.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen