Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ron Link onderneemt recordpoging musicals kijken

Shownieuws

Ron Link wil een record musicals kijken vestigen. De hoofdrolspeler uit de musical 'Tarzan' gaat op 24 september drie musicals op één avond bekijken.

Ron Link wil een record musicals kijken vestigen. De zanger is van plan om op 24 september drie musicals op één avond te bekijken. De hoofdrolspeler uit de musical 'Tarzan' zal die dag 'Les Misérables' in Rotterdam, 'Tarzan' in Scheveningen en 'Dirty dancing' in Utrecht bezoeken.

Een woordvoerder van Joop van den Ende Theaterproducties legt uit dat er 'natuurlijk' geen tijd is om alle voorstellingen volledig te zien. Bij 'Les Misérables' woont Link daarom de start van de show bij, bij 'Tarzan', waar de hoofdrol die avond wordt overgenomen door een van zijn vaste vervangers, heeft de acteur een ontmoeting met de cast, waarna zij doorreizen naar Utrecht voor het slotapplaus van 'Dirty dancing'.

Link zal de trip langs de musicals maken per limousine en helikopter. Jongeren die lid zijn van de cultuurorganisatie CJP maken kans om bij deze recordpoging aanwezig te zijn. Het CJP-lid dat de meest overtuigende motivatie instuurt, reist met de musicalster mee langs de drie musicals.

Met de recordpoging wordt de nieuwe samenwerking van de organisatie met Joop van den Ende Theaterproducties onderstreept. Leden krijgen voortaan vijftig procent korting op musicalkaartjes als ze deze op de dag van de voorstelling boeken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen