Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Thomas Berge laatste op Eurovisie Dansfestival

Shownieuws

Thomas Berge en Roemjana de Haan zijn zaterdag als laatste geëindigd bij het Eurovisie Dansfestival. Het paar vertegenwoordigde Nederland in de danswedstrijd.

Zanger Thomas Berge en zijn partner Roemjana de Haan zijn zaterdag als laatste geëindigd bij het Eurovisie Dansfestival in Glasgow. Het paar vertegenwoordigde Nederland in de danswedstrijd waarin bekende personen uit verschillende Europese landen het samen met een professionele danser of danseres tegen elkaar opnemen.

De 18-jarige Berge en zijn danspartner kregen slechts één punt, van het Oostenrijkse televisiepubliek, en werden daardoor veertiende. Het koppel danste een combinatie van rumba en showdans op het nummer 'Angel' van Robbie Williams.

De Tros zond het dansfestival zaterdagavond live uit, met Lucille Werner als presentatrice. De registratie van het evenement trok 662 duizend Nederlandse televisiekijkers. Eerder op de avond waren de voorbereidingen van Berge en De Haan op de danswedstrijd te zien in 'Op weg naar het Eurovisie Dansfestival'. Dit programma werd door 492 duizend mensen bekeken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen