Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mel B ziet succes Spice Girls als onbereikbaar

Shownieuws

Mel B acht het onmogelijk om solo het succes van de Spice Girls te evenaren. "We waren natuurlijk ook met z'n vijven en in je eentje ben je toch beperkter."

Mel B denkt dat het onmogelijk is om als soloartiest het succes van de Spice Girls te evenaren. Dat vertelt het voormalige lid van de meidengroep zondag in de Britse krant Sunday Mirror. "Ik zal nooit zo succesvol zijn als de Spice Girls. We waren natuurlijk ook met z'n vijven en in je eentje ben je toch beperkter."

Toch weerhoudt het er de zangeres niet van om in januari haar derde soloalbum te lanceren. "Ik ben niet zenuwachtig over hoe dat ontvangen wordt, ik voel ook niet de druk om het een waanzinnig succes te maken. Ik geloof in wat ik doe en als mensen het leuk vinden, vind ik dat fantastisch en als ze dat niet vinden, vind ik het ook prima." Haar twee eerdere soloalbums 'Hot' (2000) en 'L.A. state of mind' (2005) flopten.

De artieste, die eigenlijk Melanie Brown heet, noemt de reünietournee die de Spice Girls eind vorig jaar hielden 'het hoogtepunt van mijn carrière'. "Het was heerlijk dat alles op onze voorwaarden gebeurde", vertelt ze. "Het was een manier om elkaar te bedanken en te laten zien hoeveel respect we voor elkaar hebben. Mijn kaak deed wekenlang pijn in die periode omdat ik niet kon stoppen met glimlachen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen