Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nederlands uitstapje Nicole Richie blijft onzeker

Shownieuws

Lionel Richie geeft zaterdag al de eerste van zijn vier Symphonica in Rosso-concerten. Nog altijd is onduidelijk of zijn dochter Nicole aanwezig zal zijn.

Lionel Richie geeft zaterdagavond al de eerste van zijn vier Symphonica in Rosso-concerten. Nog altijd is onduidelijk of zijn dochter Nicole bij een van de optredens aanwezig zal zijn. "We kunnen niets bevestigen of ontkennen", stelt een woordvoerder van organisator The Entertainment Group.

De 59-jarige superster, die ook op zondag, dinsdag en woensdag in het Arnhemse Gelredome staat, zei eerder dat het zijn wens was om zijn dochter te laten overvliegen. "Het is negentig procent zeker dat ze komt", vertelde hij onlangs. "Ze is nu bezig met een productie in New York en ze gaat proberen om er op een van de avonden bij te zijn".

Nicole maakte enkele jaren geleden naam door haar vriendschap met Paris Hilton, haar verschijning op menig Hollywoodfeestje en haar drank- en drugsgebruik. Samen met Hilton speelde ze in meerdere seizoenen van de realitysoap The Simple Life. Vorig jaar beviel de 26-jarige socialite van haar eerste kindje, dochter Harlow.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen