Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dr. Mark Greene keert terug in ER

Shownieuws

Dokter Mark Greene maakt een comeback in de ziekenhuisserie ER. De dokter, die in het seizoen van 2002 overleed, keert terug door middel van flashbacks.

(Novum/AP) - Het personage Mark Greene maakt een comeback in de ziekenhuisserie ER. De dokter, die in het seizoen van 2002 overleed aan een hersentumor, keert terug door middel van flashbacks. Hij zal te zien zijn in de aflevering die op 13 november wordt uitgezonden, zo heeft tv-zender NBC bekendgemaakt.

Naast Greene, een rol van acteur Anthony Edwards, maken enkele andere oudgedienden hun opwachting in de flashbacks. Meer namen wil NBC nog niet vrijgeven. Onzeker is dus of George Clooney, die doorbrak met zijn rol als dokter Doug Ross, nog eens in ER zijn gezicht zal laten zien. De filmster verliet de serie in 1999.

ER ging in 1994 van start en is inmiddels toe aan het vijftiende en laatste seizoen. De eerste aflevering van die laatste reeks wordt in de Verenigde Staten op 25 september uitgezonden.

Nederland loopt met de uitzendingen van ER enkele seizoenen achter op de Verenigde Staten. Het dertiende seizoen van de serie gaat volgende week zaterdag van start bij de Avro. Die omroep zendt momenteel op doordeweekse avonden herhalingen van seizoen twaalf uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen