Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sopraan Anna Netrebko bevalt van zoontje

Shownieuws

Sopraan Anna Netrebko is vrijdag in Wenen bevallen van een zoon, Tiago Aura Schrott. Haar verloofde, bas-bariton Erwin Schrott, was bij de geboorte aanwezig.

(Novum/AP) - Sopraan Anna Netrebko is vrijdag in haar woonplaats Wenen bevallen van een zoon, Tiago Aura Schrott. Dat heeft een woordvoerder van de Russische zangeres bekendgemaakt.

Haar verloofde, bas-bariton Erwin Schrott, was bij de geboorte aanwezig. "Zowel met Anna als de baby gaat het goed", liet de zanger weten. "Ik ben ontzettend bevoorrecht dat ik voor de tweede keer in mijn leven deze speciale ervaring mag hebben." Schrott heeft al een 10-jarige dochter bij een andere vrouw.

Netrebko, die later deze maand 37 jaar wordt, gaf eind juni nog een concert in Wenen. In januari staat ze als alles goed gaat weer op het podium. Ze speelt dan in Sint-Petersburg de hoofdrol in 'Lucia di Lammermoor' van Gaetano Donizetti. Eind januari speelt ze diezelfde rol in de New York Metropolitan Opera.

De sopraan wordt gezien als een van de belangrijkste operazangeressen van dit moment. Netrebko maakte furore met rollen in opera's als 'La triviata' en 'Roméo et Juliette'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen