Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fans gooien herenondergoed naar Gloria Estefan

Shownieuws

Dat Nederland nog altijd warmloopt voor Gloria Estefan, bleek uit de cadeaus die vrijdag op het podium belandden. Naast rozen vlogen onderbroeken door de lucht.

Dat Nederland nog altijd warmloopt voor de charmes van Gloria Estefan, bleek uit de cadeautjes die fans tijdens haar concert in Ahoy Rotterdam op het podium gooiden. Naast rode rozen vlogen vrijdagavond grote witte herenonderbroeken door de lucht. De Cubaans-Amerikaanse zangeres ging onverstoord verder met het zingen van haar vele hits, waaronder 'Rhythm is gonna get you' en 'Dr. Beat'.

Estefan was feestelijk gekleed in een rode outfit, met ruches aan haar lange rok. Op het podium van de Rotterdamse muziekhal werd ze vergezeld door lenige dansers en danseressen. Ook haar 13-jarige dochter Emily mocht haar kunsten vertonen. De tiener speelde op een elektrische gitaar en kroop vervolgens achter een drumstel.

Estefan vierde dinsdag in Rotterdam haar 51e verjaardag. Haar fans lieten die heugelijke gebeurtenis niet ongemerkt voorbijgaan en zongen vrijdag uit volle borst 'Happy birthday' voor de artieste.

Na hits als 'Can't stay away from you', 'Conga' en 'Anything for you' sloot de diva haar show af met het nummer 'I just wanna be happy'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen