Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Birgit Schuurman geeft Luna stem in 'Space chimps'

Shownieuws

Birgit Schuurman heeft haar stem geleend aan de aap Luna in de animatiefilm 'Space chimps'. Vanaf 8 oktober is de film te zien in de Nederlandse bioscopen.

Birgit Schuurman heeft haar stem geleend aan een aap in de animatiefilm 'Space chimps'. Naast de 31-jarige zangeres hebben ook de leden van de Jeugd van Tegenwoordig hun stemmen aan de film gegeven. Dat maakt de filmmaatschappij vrijdag bekend.

Twee leden van de Jeugd van Tegenwoordig krijgen een dubbele taak toebedeeld. Pepijn Lanen, beter bekend als P. Fabergé, is zowel de aap Comet als een alien. Freddy Tratlehner, bekend als Vieze Fur, geeft zijn stem aan een aap en het hulpje van een gemene dictator.

Birgit Schuurman spreekt Luna in, de vrouwelijke aap die de ruimte in gaat. Overige stemmen in Space Chimps zijn onder anderen die van de Surinaamse reporter Quintis Ristie, actrices Joke de Kruijf en Hetty Heyting en acteur Bas Keijzer. Al eerder werd bekendgemaakt dat politicus Boris van der Ham de rol van de senator heeft ingesproken.

'Space chimps' is vanaf 8 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen