Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frans Bauer: 'Marianne is mijn grootste vriendin'

Shownieuws

Vrijdagavond gaat de realityshow van Fans Bauer en Marianne Weber van start op Nederland 1 om 22.30 uur. "Ze is echt mijn allergrootste vriendin", zegt Bauer.

Vrijdagavond gaat de realityshow van Frans Bauer en Marianne Weber van start. "In het begin van mijn carrière, toen ik 22 jaar was, was ze meer een soort moeder voor mij", laat de zanger weten. "Maar nu is ze echt mijn allergrootste vriendin." De eerste aflevering is om 22.30 uur op Nederland 1 te zien.

"We hebben het gewoon hartstikke leuk samen", bekent de 34-jarige zanger. "Ze is een heel vrolijke en gezellige vrouw met ontzettend goede humor." Toch heeft Marianne volgens de zanger ook een minpuntje. "Ze heeft wel een ochtendhumeur, maar dat mag ik eigenlijk niet vertellen", verklapt de zanger lachend.

Frans is blij dat hij deze soap samen met Marianne kan doen, ook al heeft ze last van een humeurtje in de ochtend. "Als je mij te slapen hebt, kan ik me dat ook best wel voorstellen", vervolgt hij. Doordat Frans en Marianne samen de hit 'De regenboog' hadden, kent hij de 52-jarige zangeres door en door. "Maar of ik alles van haar weet? Ik denk dat je nooit echt alles weet van iemand. Maar ik weet wel heel veel."

Het is niet de eerste keer dat Frans zijn medewerking verleent aan een realitysoap. Eerder stond zijn gezin centraal in 'De Bauers'. Camera's volgen de zanger constant. "Ze filmen alles wat er gebeurt", vertelt hij. "Maar ik zie ze niet eens meer."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen