Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hugh Grant op vakantie met Liz Hurley en man

Shownieuws

Hugh Grant viert vakantie met zijn ex-vriendin Liz Hurley en haar man Arun Nayar. Het trio is gezamenlijk in de badplaats Saint-Tropez, zo meldt de Daily Mail.

Hugh Grant viert vakantie met zijn ex-vriendin Liz Hurley en haar man Arun Nayar. Het trio is gezamenlijk in de Zuid-Franse badplaats Saint-Tropez, zo is te zien op foto's die de Britse krant Daily Mail woensdag plaatste.

Hurley, haar man en haar ex-vriend genoten van een etentje in een chic restaurant in de mondaine badplaats. Ook Elton Johns echtgenoot David Furnish schoof aan. Daarna genoot de vriendengroep van een boottochtje langs de kust.

De nu 47-jarige Grant en de vier jaar jongere Hurley waren dertien jaar lang een stel toen hun relatie in 2000 op de klippen liep. Later werd de Britse acteur peetvader van Hurley's zoon Damian, die ter wereld kwam na een korte romance met Hollywoodproducer Steve Bing. Vorig jaar gaf de brunette haar jawoord aan de Indiase zakenman Nayar.

Hurley vindt haar zoon, haar man en haar ex-vriend de middelpunten in haar bestaan. "Als ik alleen ben met Hugh, Arun en Damian kan ik mijn mobiele telefoon uitzetten", liet ze eerder weten. "Niemand anders doet er echt toe. "

[Novum]

Gerelateerde Artikelen