Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kelly Osbourne gespot met blauw oog

Shownieuws

Kelly Osbourne is dinsdag gefotografeerd met een blauw oog. De dochter van Ozzy Osbourne liep de verwonding in huis op, zo meldt de Britse krant Daily Mail.

Kelly Osbourne is dinsdag de straat opgegaan met een blauw oog. De dochter van rocker Ozzy Osbourne werd in haar woonplaats Londen op de gevoelige plaat vastgelegd met een verband boven haar linkeroog. De Britse krant Daily Mail heeft de foto's geplaatst.

De verwondingen van de Britse presentatrice en zangeres zijn het gevolg van een ongelukje in huis, zo vertelde haar woordvoerder aan de krant. Kelly zou een keukenkastje op zich hebben gekregen toen ze een glas probeerde te pakken. "Ze maakt het inmiddels weer goed."

Osbourne kreeg eerder ook al tegenslag te verwerken. De Britse televisiezender Sky heeft laten weten te stoppen met de Britse versie van Project Catwalk, dat Kelly presenteert. De modebewuste brunette nam de show vorig jaar over van Liz Hurley. Tegenvallende kijkcijfers zijn de reden voor Sky om te stoppen met de show. Het publiek kromp van driehonderdduizend naar 110 duizend kijkers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen