Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yolanthe voor de klas voor nieuw programma

Shownieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen test haar kwaliteiten als lerares. Ze staat vijf dagen lang voor de klas voor het Teleac-programma Sterren voor de Klas.

Yolanthe Cabau van Kasbergen test deze week haar kwaliteiten als basisschoollerares. De presentatrice staat vijf dagen lang voor een Amsterdamse basisschoolklas voor het Teleac-programma Sterren voor de Klas.

Voor de driedelige serie gaan bekende Nederlanders de uitdaging aan om binnen een week de fijne kneepjes van het onderwijsvak te leren. Ook Sebastiaan Labrie, Lucia Rijker, Dolf Jansen, Catherine Keyl en Arie Boomsma wagen zich voor de klas.

De lessen worden opgenomen en uitgezonden, zodat kijkers kunnen volgen hoe de BN'ers het ervan afbrengen als onderwijzer. De eerste en laatste dag moeten ze het alleen doen, maar op de rest van de dagen krijgen ze via een oortje tips van echte docenten. Ook kijken de BN'ers terug op hun eigen schooltijd.

De eerste aflevering van Sterren voor de Klas, met onder anderen Yolanthe, wordt op 21 september uitgezonden op Nederland 2.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen