Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lies Visschedijk wordt vierde Gooische vrouw

Shownieuws

Actrice Lies Visschedijk wordt de vierde Gooische vrouw in het nieuwe seizoen van de populaire televisieserie. De actrice was eerder te zien in Het Klokhuis.

Lies Visschedijk wordt de vierde Gooische vrouw in het nieuwe seizoen van de populaire televisieserie. "Ze is nog niet meteen in de eerste afleveringen te zien, maar wordt pas later geïntroduceerd", vertelde Linda de Mol dinsdag in RTL Boulevard. Visschedijk vervangt Annet Malherbe, die er na drie seizoenen mee stopte.

De actrice studeerde in 1998 af aan de Amsterdamse Toneelschool en was eerder te zien in onder meer de film 'Alles is liefde' en de tv-serie Het Klokhuis. Daarnaast stond Visschedijk de afgelopen jaren veel op de planken met theatergezelschappen als 'Het Noord Nederlands Toneel' en 'Oostpool'.

Linda de Mol, die zelf ook in de serie speelt, zei in het programma dat Malherbe een enorm gat achter heeft gelaten. "Willemijn is niet meer", vertelt de actrice. "Zij was de vrolijke noot hier op de set. Maar gelukkig komt er weer een vierde Gooische vrouw."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen