Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears niet op MTV Awards

Shownieuws

Britney Spears treedt volgende week zondag niet op tijdens de MTV Awards. De zangeres wil haar mislukte optreden van vorig jaar vergeten, zegt haar manager.

Britney Spears treedt volgende week zondag niet op tijdens de MTV Video Music Awards. Haar manager zei tegen de New York Daily News dat de zangeres haar mislukte optreden van vorig jaar probeert te vergeten en daarom dit jaar niet van de partij is.

De geruchten dat Spears haar opwachting zou maken tijdens het zilveren jubileum van de awardshow waren afkomstig van haar eigen haarstylist. In het Amerikaanse entertainmentprogramma E! News liet hij zich ontvallen druk bezig te zijn met Britneys kapsel voor de Video Music Awards.

De zangeres, die genomineerd is voor drie awards, verleende wel haar medewerking aan het evenement. "Ze heeft een promo gemaakt", weet een woordvoerder van haar manager. "Maar er zijn nooit plannen geweest voor een optreden in de show." MTV liet eerder weten met de zangeres in onderhandeling te zijn over een optreden.

Het optreden waarmee Britney vorig jaar het awardgala opende, veroorzaakte nogal wat opschudding. Geen krant of televisieprogramma liet het optreden onbesproken. De zangeres werd alom te dik bevonden voor de krappe bikini waarin ze op het podium verscheen. Ook zou ze lomp hebben gedanst en vergat ze regelmatig te playbacken op haar single 'Gimme more'.

Voor het nummer 'Piece of me' is Spears dit jaar genomineerd voor beste vrouwelijke artiest, beste popvideo en videoclip van het jaar. De awardshow vindt plaats in de Paramount Studio's in Hollywood.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen