Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pitt maakt coverfoto van Jolie en kinderen

Shownieuws

Brad Pitt heeft zijn vriendin Angelina Jolie en hun kroost op de gevoelige plaat vastgelegd voor de glossy W. Dat meldt modevakblad Fashion Week Daily.

Brad Pitt heeft zijn vriendin Angelina Jolie en hun kroost op de gevoelige plaat vastgelegd voor de cover van het novembernummer van de glossy W. Dat meldt het Amerikaanse modevakblad Fashion Week Daily op basis van verschillende bronnen in Hollywood.

De fotoshoot vond plaats bij de villa van het Holllywoodkoppel in Frankrijk. Het is de eerste keer dat Pitt, die zich naar verluidt in zijn vrije tijd graag met fotografie bezighoudt, een coverfoto maakt.

Al eerde wist het Amerikaanse modemagazine W het stel te strikken voor de cover. Drie jaar geleden maakte het tijdschrift een einde aan maanden van speculaties over een romance toen Jolie en Pitt voor het eerst als stel poseerden in een fotosessie.

Deze maand verschenen de 44-jarige Pitt en de elf jaar jongere Jolie al op de covers van de Amerikaanse tijdschriften People en Hello! Magazine met hun pasgeboren tweeling Knox Leon en Vivienne Marcheline. Het duo heeft nog vier kinderen: de geadopteerde Maddox (6), Pax (4) en Zahara (3) en biologische dochter Shiloh (2).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen