Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lily Allen: 'Elton John en ik zijn vrienden'

Shownieuws

Lily Allen zegt dat de publiekelijke onenigheid op het podium met haar medepresenator Elton John niets voorstelde. "Elton en ik zijn vrienden", stelt ze.

Zangeres Lily Allen zegt dat de publiekelijke onenigheid op het podium bij de GQ Men of the Year Awards met haar medepresentator Elton John niets voorstelde. "Elton en ik zijn vrienden", laat Allen weten op haar weblog. De zanger maakte dinsdagavond een opmerking over het drankgebruik van Allen tijdens de show.

Tijdens de avond deed Allen zich tegoed aan alcohol. "Het feit dat ik aangeschoten was ga ik niet verdedigen, omdat dat niet hoeft. Ik ben 23 jaar, het was een awardshow en ik dronk gratis champagne. Wat verschrikkelijk van mij", laat Allen cynisch weten.

Allen is verbitterd over de manier waarop de media het incident hebben gemeld. "Mij neerzetten als een of ander brutaal klein meisje met een drankprobleem is gewoon oneerlijk", vindt ze. "Elton en ik maakten grapjes tegen elkaar en we zijn even goede vrienden. Sterker nog, we hebben er allebei niet eens meer bij stilgestaan."

Toch hebben de media ervoor gezorgd dat Allen de avond niet snel meer vergeet. "Het is vervelend dat een heel gezellige avond wordt verpest door zulke journalisten."

Fotografen posten voor haar deur, maar voor hen heeft Allen maar één boodschap. "Ik ga voorlopig de deur niet uit. Ik heb genoeg eten en sigaretten tot woensdag, dus jullie kunnen net zo goed oprotten en het leven van iemand anders verzieken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen