Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beckham-telg viert verjaardag in pretpark

Shownieuws

Romeo Beckham heeft zijn zesde verjaardag gevierd in Universal Studios in LA. Naast zijn moeder en broertje waren ook Heidi Klum en haar kinderen aanwezig.

Romeo Beckham heeft woensdag zijn zesde verjaardag gevierd in Universal Studios in Los Angeles. De middelste zoon van David en Victoria Beckham kwam gekleed in een Batman-pak naar het pretpark, terwijl zijn 3-jarige broertje Cruz voor een Power Rangers-kostuum had gekozen. Dat is te zien op foto's, die de Britse krant Daily Mail vrijdag publiceerde. Hun oudere broer Brooklyn (9) is niet op de foto's te zien.

Voor het feest had Victoria, die zelf gekleed ging in een knaloranje jurkje en torenhoge hakken, haar vrienden en hun kinderen uitgenodigd. Zo kwam Heidi Klum met haar dochter Leni (4) en zoon Henry (2) naar het pretpark en was Gavin Rossdale van de partij met zoonlief Kingston (2), net als Geri Halliwell met haar dochtertje Bluebell (2).

Grote afwezige op het verjaardagsuitje was David Beckham. De sterspeler van Los Angeles Galaxy traint momenteel in Groot-Brittannië met het nationale team.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen