Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jamie Lidell maakt moeder en zus gelukkig

Shownieuws

Jamie Lidell heeft zijn zus gelukkig gemaakt. In het vierde seizoen van Grey's Anatomy wordt opnieuw een nummer van haar broer gebruikt. "En ze kijkt altijd."

Jamie Lidell heeft zijn zus gelukkig gemaakt. In het vierde seizoen van Grey's Anatomy wordt opnieuw een nummer van haar zingende broer gebruikt. "Daar was ik was heel blij mee, want mijn zus kijkt altijd naar die serie", zegt de zanger, die in het tweede seizoen ook al te horen was in de ziekenhuisserie. "Ze mag me nu wel eens iets moois geven voor kerst."

Ook de moeder van de 34-jarige Britse zanger kan opgelucht ademhalen. "Ze maakt zich wel eens zorgen om me, omdat ze alles weet van mijn eigenaardigheden", vertelt Lidell, die bekend is van nummers als 'Another day', 'Multiply' en 'When I come back around'. "Maar als ze me op tv ziet, weet ze dat het wel goed komt."

Lidell timmert flink aan de weg, maar is niet overweldigd door zijn succes. "Het is eerder 'weldigend'", lacht hij. Niet overweldigend of 'onderweldigend', maar 'weldigend'. Dat woord bestaat niet eens maar dat zou wel moeten, want zo voel ik me."

De Britse artiest mag dan veel bereikt hebben, hij heeft nog genoeg dromen die verwezenlijkt moeten worden. "Ik wil nog heel veel mooie muziek maken. Misschien ga ik dansen om inspiratie op te doen", oppert hij. "Ik wil wel scripts schrijven voor films, beginnen met roken en dan weer stoppen. Ik ga drinken en stoppen met drinken, fitnessen en mediteren. Ik ga geven en nemen, ik ga 'weldigd' zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen