Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Volendamse artiesten overheersen hitlijsten

Shownieuws

Jan Smit komt met 'Stilte in de storm' binnen op de eerste plaats van de Album Top 100. Nick & Simon staan boven aan de Single Top 100 met 'Hoe lang'.

Jan Smit komt maandag met zijn nieuwe album 'Stilte in de storm' binnen op de eerste plaats in de Album Top 100. De zanger is niet de enige Volendamse artiest die deze week boven aan een hitlijst prijkt. Zijn vrienden Nick & Simon stijgen deze week met hun single 'Hoe lang' van de tweede naar de eerste positie van de Single Top 100.

Het zingende duo heeft ook nog steeds succes met het album 'Vandaag', dat in zijn vijftigste week op de lijst de vijfde positie van de Album Top 100 bekleedt. De eveneens Volendamse 3js doen het ook goed: hun nieuwe single 'Hou van mij' komt binnen op de vierde plaats van de singlelijst, waar ook Jan Smit nog steeds succesvol is: zijn nummer 'Stilte in de storm' staat op de tiende plaats.

De artiesten uit Volendam zijn echter niet de enige Nederlandstalige artiesten die het goed doen in de hitlijsten. Het nieuwe album van De Dijk, 'Brussel', komt binnen op de tweede plaats in de Album Top 100.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen